Susu Formula

Assalamualaikum sy nk tanya susu formula apa yang sesuai untuk bayi 0 hingga 12 bulan ye?? Sebab susu sy x keluar banyak

7 Balas

Sebelum ni susu sy ada jgk.. Tp lepas mkn pil perancang susu sy lg xbrp ada.. Skrg anak sy umo 2bulan ++ fully susu formula.. Minum dupro 1, OK ja

Salam sis.. cuba minum jamu mutyara sis boleh memperbanyak air susu ibu.. air rebusan kurma china juga boleh in sya Allah...

Ikt kesesuaian baby. Kena try an error. Sy start bg dutch baby sbb murah. Alhamdulillah baby ok.

Sy bg bby minum enfalac, bby sy muntah hijau smpai kene masuk air kat hosp masa 3 bulan

Sy lactogen .. Ok dh gn bby dri first smpai 2 bln

Ok nanti sy try🥰 tq semua

enfalac