fast food

Salam, saya nak tanya. Skrg saya baru 7weeks. Tapi saya teringin sgt nk makan fast food. Any comment tak on this? Sama ada boleh tak dimakan atau sebaliknya

2 Balas

Salam. Buat masa baby masih nak membesar & tak kuat lagi ni, better jauhkanla dulu makanan tak khasiat ye. Lebihkan buah & sayur. Baby dah kuat dalam tu, makan la sikit.

Wassalam sis . Tak baik utk baby tapi kalau dah teringin sangat boleh makan sikit2 je . Asal hilang rasa mengidam tu .