Selamat Hari 'Fast Food' Sedunia!

Hi mommies! 🥰🤗 Harini merupakan Hari 'Fast Food' Sedunia tau! Min kan dulu waktu pregnant suka curi-curi makan 'fast food' 🤭 Siapa dekat sini yang suka makan 'fast food' jugak?🙋 Cuba kongsikan dekat bawah, 'fast food' apa yang mommies suka makan😋

Selamat Hari 'Fast Food' Sedunia!
285 Balas

Masa preggy husband marah kalau makan fast food. Tapi tak tahan haha. So sepanjang preggy tu ade lah Sekali dua makan subway, kepsi, mcD and 4fingers... Errrr in total 😅

2 dan 4. Maafkan saya, masa alahan sy hanya boleh makan mekdi n pizza je. Nasi nasi xblh 🤣🤣🤣 tp still cntrol pengambilan lah

Kenapa curi makan momy.. 😁😁 3 jenis pilihan saya sudah tentu KFC, McDonald's dan pizza hut ya yang agak mampu dan senang cari.

saya tidak minat semua tu sedang kan anak2 mahu makan pun saya tidak galakkan sbb makanan tidak sehat.

pizza ni pun masa betul² teringin nak makan.. kalau xpregnant saya xberapa suka

Mcd lgsg tak dibenarkan mkn ye utk sy time preggy. Subway n pizza je bole

Mcd sbb satu2nya fast food yg ada aiskrim sedap kat malaysia 🤣

Of course pizza , then fries !! Pastu ayam goreng 😋😋

Mcd. Hahaha. Cz kerja & temu jodoh dekat mcd 😆

Semua suka...tp mcd pling kerap sy pilih