SUSU KAMBING

saya nak tanya pendapat ibu² yg minum susu kambing , antara LAZZ dgn WILDAN mana sedap ? atau ada brand yg lg better boleh suggestkan . saya sekarang tgh alahan dengan susu lembu putih n tgh minum susu lembu coklat . ingatkan nak try susu kambing #firstmom #bantusharing #firstbaby

3 Balas

boleh ambil pil kalsium je terus. tak wajib pun minum susu asalkan ada tambahan kalsium dari sumber lain mcm yogurt/cheese

1y ago

dari 1st trimester dah boleh. cuma keperluan kalsium badan akan meningkat masa masuk 2nd trimester.

susu kambing kaprima, sbb fresh milk lg bgus

Calli milk pun sedap!! 🥰

1y ago

calla milk yg dkt tiktok tu ya sis . sis pun minum ke ?