susu kambing

ibu2 ada yg minum susu kambing x? mcm mana korang telan bau hamis kambing ni😭 saya beli susu perisa coklat pun kuat bau kambing.

4 Balas

sy susu kambing ke susu lembu ke xminum sbb xminat bau susu pon buat sy muntah 😂 sy tnya doktor xpe ke xminum susu time preggy dia ckp xpe janji makanan yg kita mkn ada khasiat & baik untuk bby , lagipun susu kambing ni bleh buat panas bdn kdg bleh jadi elergik klau ada darah tinggi lagi xokay . Klau mak2 yg xnak kuning ank melarat jgn sesekali bagi try susu kambing

3mo ago

hehe saya sblm pregnant pun jarang nak minum susu sbb selalu buat sakit perut. time pregnant ni dr suruh minum susu sbb saya ada penyakit berkaitan tulang so kena tambah kalsium lgi nak bekal kat baby skali. saya beli susu pregnant tu bancuh panas2 takleh minum, muntah balik. susu fresh milk sejuk tu ja yg boleh terima. susu kambing ni saja2 try tp mcm menyesal lak beli🤣

sis cuma minum hi goat. Setakat sy minum alhamdulillah tak berbau hamis langsung walau amik yg original. Sbb sy mmg sensitif dengan bau hamis2 ni

skrg ni dh byk jual susu kambing yg xhamis sis.hi goat okay, calla milk pun ok.sy skrg minum calla milk,sedap pun sedap. mmg xde hamis langsung

Sebelum ni memang biasa minum susu kambing ke? Saya memang seorang yang minum susu selain daripada susu kambing. So saya continue rutin macam biasa.

3mo ago

kecik2 selalu minum susu kambing tapi ayah yg beli n sediakan panas2. ni dah kawin duduk jauh selalu minum susu lembu ja la fresh milk, nak minum susu kambing beli yg instant tp busuk pulak bau dia😂