First pregnancy

Salam saya nak bertanya saya last period 1/7/2020. Sepatutnya hari ni dh 7 minggu,tapi tadi sya pergi scan doc nampak kantung bulat cantik tapi tak nampak lagi baby. Doc ckp dkt mesin scan tunjuk baru 5 minggu lebih mgkin sebab ovulation lambat. Ada sesiapa tak pernah kena mcm ni?

1 Balas

Wsalam..rsnya kena scan balik nie pn..sbb last period 1.7.2020..patutnya dh masok 5 bln skrng nie..hr nie dah 22.11.2020..kwn sy pun preggy last period 1.7 nie..