First Pregnancy

Salam saya nak bertanya saya last period 1/7/2020. Sepatutnya hari ni dh 7 minggu,tapi tadi sya pergi scan doc nampak kantung bulat cantik tapi tak nampak lagi baby. Doc ckp dkt mesin scan tunjuk baru 5 minggu lebih mgkin sebab ovulation lambat. Ada sesiapa tak pernah kena mcm ni?#1stpregnnt

5 Balas

Mcm sy juga dlu sis.. Tnggu 2 mnggu lagi bru g scan balik.. 9 week bru nmpk baby n heartbeat..

normal ja tu, sy dlu scan 5w pun xnmpak apa lg.. scan 7w bru nmpak baby & heartbeat

Selalu 8 minggu baru clear dear. Dun worry wish u all the best

mcm sy jgk sis.. 9w baru nmpk baby dan heartbeat

ada jugak usia 8@20 wek bru nmpk bby..