Scan baby lambat 1 minggu

Tadi 1st time pergi scan 6w. Tapi lepas scan kantung nampak usia 5w. Baby & heartbeat tak nampak lagi. Siapa pernah experience mcm ni? Risaunya sbb sblum ni pernah gugur😔😔😔#firstbaby #bantusharing #1stimemom

1 Balas

sy pn pernah scan 26w tp bby 25w.maksdnye bby kecik dr usia kandungan kita.2x sy g check mcm tu.perut dn paha bby kecik.than refer dktr krjaan dia sarankan minum susu byk dn makan telur..xkisah la telur rebus or goreng.2biji sehari..Alhamdulillah 2week after that baby makin pulih dn sihat..carta graf pn naik elok.now tunggu masa nk bsalin hujung bln 3 ne.moga bby awk sihat hendakNye.Aamiin