Berat badan

Salam, saya dah 9 minggu 6 hari.. nak tanya, normal ke berat badan turun 4 kilo dari 47 ke 43.. sebab sebelum puasa berat saya 47.. tapi bila dah masuk puasa ni tiba2 berat turun mendadak macam tu.. ok ke tu? Risau la.. ke turun mmg sebab puasa kita kurang makan ye? 😅

14 Balas

sy pun berat turun masa trimester 1 , nurse bebel je ..masuk trimester 2 bru rasa nk mkn je.. spnjg hri lapar.. doc suruh sy naikkn berat 1kg dlm masa 2mggu . stu lg sy mmg cekup 2mggu skli sbb hb low . so 2 mggu skli kne timbangla . kalau turun dgr la dia bebel lg .