berat badan turun mendadak..

Normal ke berat badan turun masa preggy??2mggu lepas dah turun 1kg hari nie turun lagi 1.5kg..macam mana nk naik kan balik berat badan??bulan puasa ni saya xboleh puasa 1hari pon.. muntah skali shari..and ubat tambah darah tak boleh makan..klau makan,melepek aje..xboleh buat kerja..

1 Balas

Normal. Sy 1st preggy 1st trimester turun 6kg.. Sbb alahan teruk..

5y ago

Normal sebab alahan.. Tapi tak semua ibu hamil lalui pengalaman yg sama.. Selagi doktor kata ok jangan risau.. Sbb bila masuk trimester ke2.. Alahan semua dah takde selera makan kembali ok.. Berat badan akan naik semula..