Berat badan naik mendadak

Nak tnya berat badan sebulan naik 5-6 kilo tu tak normal ke? Risau la tapi nurse tak marah pun 😂. Risau sendri je

2 Balas

bestnya nurse x bising. kalau saya naik berat badan 3kg pon dh nurse call doktor tanya perlu ke minum air gula. dh kene buat bsp setiap 2 hari selama seminggu ke 2 minggu ntah lupa dah.. nurse ckp sy boleh je buat2 x nmpk. tp kalau jd pape kt awak, sy yg kene. hurmm redha je lah . pregnant kali ni cuba xnk naik tp manjang lapar. 🫠🫠

bmi normal xde masalah pun. bmi lebih saja misi bising