Berat badan

Salam, saya dah 9 minggu 6 hari.. nak tanya, normal ke berat badan turun 4 kilo dari 47 ke 43.. sebab sebelum puasa berat saya 47.. tapi bila dah masuk puasa ni tiba2 berat turun mendadak macam tu.. ok ke tu? Risau la.. ke turun mmg sebab puasa kita kurang makan ye? 😅

14 Balas

normal la tu..sya awl2 pregnant trun jugk sbb alahan..hilg je alahan berat naik mendadak..sbb semua bnda nk makan..xkira pg ke malam🤣