Sakit pinggang n inner thigh lps bersalin.

Salam. Saya baru lepas bersalin. Skrg baby dh nak masuk 3bulan. Tapi sakit pinggang Dan inner thigh masih tak hilang2. Saya bersalin normal dan amik epidural sbb taktahan sakit. Dah buat MRI doctor kata takda apa2. dan doctor jgk cakap bukan disebab kan epidural. Sakit pinggang n inner thigh ni sangat2 mengganggu activity harian saya. Tp check MRI takda apa2 pun. Ada tak yang sama situasi mcm ni?

4 Balas

inner thigh tu sakit since pregnant ke atau lepas bersalin baru sakit sis?

2y ago

semasa prgnant Dan selepas bersalin lagi teruk sakit