sakit pinggang n ari2 lps bersalin

Sy bersalin normal..anak no.4 dh pon..normal x klu lps bersalin..masih lg rasa sakit/x selesa kat ari2 n pinggang..masih lg terasa2 sakit pinggang tu..mgkn masa proses bersalin sy x angkat punggung..tapi byk bg tekanan kt pinggang

1 Balas

Kalau ikut pengalaman saya, saya pernah rasa mcm puan rasa setahun juga la nak recover balik, tak boleh buat keje berat, angkat berat selama setahun. Ambil kalsium dan vitamin. Alhamdullilah lepas setahun pantang bekerja sekarang dah ok.