GDM On Treatment. Okay ke amik epidural?

Lagi 2 minggu nak bersalin… Kena paksa bersalin… Kalau tak tahan sakit okay ke amik epidural? Betul ke ada kesan sakit pinggang berpanjangan? Ibu2 kat sini ada pengalaman tak? Cuba share sikit 🥰

1 Balas

okay jer..so far saya ambil anak first.. lastnya csec sbb baby dah berak.. yg pasti lepas bersalin jaga pemakanan..exercise dan kawal berat badan..mkn supplement kalsium.. saya x pasti org lain tp so far saya okay shj. ni tgh preggy no 3 36week.. dah request nak epidural kalau dpt bersalin normal.. saya high risk umur 41 tahun ni..