Sakit pinggang di sebabkan Epidural

Hai ibu2.. Nak tanya.. Ada tak pengalaman saki pinggang sampai xboleh duduk, berdiri, berjalan.. Saya dah 2 tahun bersalin ceaser.. Tp sakit dia makin teruk.. Ada x tips utk hilangkan sakit pinggang Btw sy dh pergi klinik n ambil suntikan.. Doctor check di sebabkn epidural n menyebabkan spinal problem#bantujawab #SeriusTanya

6 Balas

maksudnya memang ada isu saraf ke? sis pernah buat scar massage tak? kadang bila scar tissue kat situ menebal, dia ganggu saraf. lagi2 sis dah 2x csec, jadi scar tissue memang confirm lagi banyak dari first time dulu. cuba buat scar massage, kut boleh membantu.

Sy epidural jugak dan bila baca post akak ni sy risau pulak. Sbb sy kadang2 sakit pinggang tapi sbb sy dukung baby dah berat 11kg kan. Jd xpernah pikir yg epidural maybe cause utk sakit pinggang. To mcm mana kita tau ye sakit pinggang biasa ngan sakit sbb epidural?

4w ago

Haha tu lah kan …

awk urut kt sana. cari tukang urut yg bole pecahkn angin kt tmpat cocok tu insyallah lepas tu mesti lega

Alamak saya dah 2x czer. First tahun 2012 Alhamdulillah takda apa sampai skrg. Risaunya

Doctor tak bagi apa apa suggestion selain suntikan? Macam kena pergi fisio ke?

ada gangguan saraf kot