Sakit pinggang

hi ada tak mommies kat sini yang beranak normal tapi sakit pingang lepas bersalin? saya tak ambik epidural pun tapi sakit sangat. kalau ada yg berpengalaman apa mommies buat ye? #pleasehelp

3 Balas

takde pula tu sis.sis jaga makan elok tak?protein,serat,karbo jaga tak?vitamin c @ buah makan tak setiap hari?kalau sis jaga semua nya,kene double cek klinik la sis.takut ad masalah klinikal.

Ada juga ya. Saya yg ambik epidural pun tak pernah sakit pinggang sgt mcm yg org describe. 11 tahun dah berlalu

Sis BF ke?