lewat period, cek upt negatif

Salam rakan dlm App ni, just nk mta pendapat, sbb sy da mkin risau,sblm² ni klu period dia akn dtg awl dr trkh due period... Tpi skg da 7hri lewat period.... Hri ke3 lewat period tu,da cek guna upt tpi negatif hri ni hri ke7 cek gna upt lg, tpi still negatif lg...npa bleh jdi bg2 ya? Ada x dlm App ni prnh bgni? Risau tau...thn lalu feb 2019 prnh ectopic n okt 2019 pregnant, tpi miscarriage dec 2019...lpas dr tu mmg x rancang kehamilan pn, sbb mmg nk pregnant g,skg ni lewat da 7hri still negatif lg... Npa ya? Bleh share pendapat x spe prnh bgni...

2 Balas

kdng sis hormon period kita x stabil sebab kalau u betul2 pregnant lewat sehari tu oun dah bole cek upt positiff