Ubat insert vagina

Salam, pg td sy dpt ubt insert vagina utk rwtn keputihan.. Tp sy lupa pesanan doc @ nurse.. Soalan sy, lepas insert ubt tu.. Boleh ke kita kencing.. Sbb tetibe rasa nk kencing.. Klu tahan, mcm senak n sakit.. Yg sy ingt, doc @ nurse pesan, pakai before nk tdo.. Paham jelahkan, kita mengandung ni.. Mmg kerap rasa nk terkucil..

2 Balas

Pernah juga i pasang benda tu..kencing juga macam u..kena letak dia dalam2 so dia tak keluar..and time kencing tu jangan push kuat sangat...nanti cuci u akan nampak macan pill kena hancur...after 3hari baru dia ok..😅

5y ago

Aahh dmlm mmg x tahan dh.. Sy kencing jgk.. Benda dh xleh bwk bncg. Hahaha.. Tq awak