Ubat insert keputihan

Siapa pernah dpt ubt insert keputihan tu? pkai ubt tu mlm, esok pg mmng akn keluar semula kn ubt tu? Tpi bntuk serbuk. Dan lepas dua tiga hri mmng normal ke klau kluar mcm air n xde bau n wrna?

2 Balas

kawan saya sama kes dengan awak , 1 klinik swasta 1 lagi kk bagi ubat yg sama . lepas tu air asyik keluar je masa baring , dia pergi hospital rupanya air ketuban dia leaking masa keputihan tu keluar sekali . bacaan air ketuban dia tinggal 5 je , skrg kena warded cucuk dexa and kena tahan sampai 34w . dia baru 29w

7mo ago

bnyk x sekali keluar? n sakit x? isnin ni saya cuti boleh g swasta check. klau g hos erm.... ank first hritu dh turun darah pon kna tunggu giliran. allhu. tpi ok lah sbb time tu kntung kosong 13w. so mmng berharap jatuh sndri ja . xterasa sngt. klini klau jdi mcm ni lgi xthu la

normal tu sis.. sy pnh pkai ubt insert tu jugak.. mmg ubt tu keluar blk dlm bentuk serbuk + air..

7mo ago

ok trinksih sis. lpas pkai ubt tu mmng xde keputihan tpi asyik keluar air tu. klau kt rumah ok la ni kja stress pulak