keputihan wrna kuning dan mcm yogurt

hai mommies, nak tnya lah, before ni sy ada keputihan yg bertali, doc dah bg ubat yg insert tu, then keputihan dh ok, tapi baru²ni keputihan saya mcm makin banyak dan keputihan tu berwrna kuning mcm yogurt, ada tak mommies yg sama mcm saya, dan boleh tah suggest ubat farmasi yg berkesan.. serius tnya sbb before ni dh ckp dgn doktor..tapi lps pakai ubt insert vagina tu mcm xad ap pun, sama je..#seriusnanya #firstmom #bantusharing #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Masa inform doktor tu, doktor ada buat HVS tak? Tak boleh nak suggest untuk beli sendiri sebenarnya. Kena refer dengan doktor juga.