Bengkak susu

Salam ibu ibu sekalian. saya nak tanya pendapat /pengalaman mummies di sini. Saya sekarang tengah hamil 35 minggu & dada kanan saya bengkak. saya dah cuba tuam ais & urut.. still bengkak tak surut. Apa patut saya buat? tolong saya please..

1 Balas

Pam keluar susu. Tu pun kalau bengkak sbb susu. Tapi kalau bengkak sekali pun baju tetap basah sebab susu mengalir 😅 jrg pulak dgr kes bengkak susu masa mgandung ni. Atau sis jumpa dktor utk dptkan nasihat on apa masalah sis sebenarny.a

5y ago

terima kasih sis. ☺️