perut ibu

Salam normal ke 11minggu baby bump blm ada..masa makan je mbesar pastu kempis balik?

17 Balas

Normal lah tu..yg kembung tu bukan baby tp makanan kita hehehe..biasa 3 bln ke bwh tu n nampak apa2 lg perubahan..kecuali kita mkn byk..perut bsr sbb makanan hehe..

sy 4 bulan masa balik kg semua xtwu ade bby.. normal je tu.. asal kn bby sihat dan mbesar ikot usia.. skarang 5 bulan baru nampak..

4y ago

Sama dengan saya , dah 5 bulan ni baru lah nampak sikit

Sabar yer..dh 6bulan baru nampak baby bump, sy skrang ni dh 31weeks nak bangun pun dh susah perut besar sangat 🤣🤣

Ikut badan..kalau first baby,memang tidak nampak baby bump jika baru 11weeks..5bulan mesti jelas dah baby bump tu..

Dia bg mummy masa bergaya dlu nanti dh besar perut baju suami kita jgk jadi mangsa😅

Sya dah nk masuk 20w.bby bump mcm perut buncit ja😂😂.pakai baju besar lg x npk...

11week jgk..mmg xnmpk .bby pn bru bsr buah anggur😂😂tggu dlu bsr buah tmbikai

excited sgt ni bu😅🤣😂...sbr ye syg..nt mcm sy ni dah 30w..mengah yaaa amat

Normal kalau first baby lagi mungkin masuk 5@6bulan baru nampak baby bumps

Sy nie dah 21weeks pon x nampak sis.. Asal baby sihat je..