baby bump

perut makan banyak nampak besar, bangun pagi eosk kempis balik , tanya mak ada nampak perut dia kata nampak bagi saya tak nampak lagi, kecik lagi baru 14w+ tang laki cakap nnti dia balik bulan depan perut dh besar laa noh haih dia pun tak sabar, harap perut kecik baby sihat, Aminn

8 Balas

saiz perut tak sama setiap org. perut kecik senang bawak,selagi baby sihat dan membesar dgn baik takda masalah pun. perut besar2 ni baju pn nk kena cari lain . aurat tetap kena jaga wlaupun excited nk tunjuk dkt org kita pregnant 😂😂

Saya 8bulan pun org ckp perut kecik tp biasa laa pandangan org. Selama saya checkup alhamdulillah baby okay berat normal semua okay semua normal. Lain org lain saiz perut. Asalkn baby kita sihat.

4y ago

ala post lama ni sekarang dh 7 bulan hehe

Awal lagi sis baru 14weeks. Saya pun nampak baby bump masuk 6bulan macam tu. Itu pun kecik je macam orang preggy 3bulan😁 Tak pe baby bump kecik, janji baby sihat🥰

Baru 14 weeks sis..mmg xnmpk lg,tmbah klu ibu dia jenis kulit nipis kurus tggi..mmg lmbt nak nmpk..saya yg dah masuk 3 org ni pun 7 bulan baru nmpk..

4y ago

post lama tu hehe skrng dh 7 bulan

xapa perut kecik sis..yg penting baby dlm kndungan sihat..

awal lagi tu sis. sy skg dah 9buln prut tak nmpk haha

4y ago

post lama sis, sy pun dh 7 bulan

14 weeks awal lg. saya ni 6 bln bru nmpk perut.

4y ago

post lama skrmg 7 bulan

Aamiin