Normal ke perut kempis je masa 8 minggu.

Hi mommies. Bila agaknya baby bump kelihatan ya? Normal ke kalau perut sy kempis je di 8 minggu kehamilan?

11 Balas

😂😂😂 ingtkn sis ckp perut kecil 8bulan..ne 8 minggu.. normal sis,kalo 8mingu,Janin besar 5sen je kot...tgu la 20minggu..perut besar payah kesana ke sini.semput,tido x lena.nikmatila selagi perut Masih kempis.😂

8 minggu bersamaan 2 bulan, masih lagi besar kacang merah.. mungkin 12 week ke atas..saya 6 bulan baru orang tau saya pregnant..kalau tak, mmg tak tau sy pregnant.. walaupon saya kurus dan tinggi

Normal, and biasanya usia 8 minggu x nampak sgt. Ikut badan, kdg2 sesetengah ibu 8 10 minggu dah nampak and ada yg x. No worries😊

saya dh 9bulan pon org igt saya baru 5/6 bulan 🤣 perut kecik org kata. Sekali baby keluar 3.4kg 🤣

2y ago

Saya 14 weeks perut masih kecik. Huhu rasa insecure bila org tnya kecik nya baby dlm tu. Hmmm pdhal doktor ckp Sihat je baby ni hmmm

ikut jenis badan. ada yang sampai trimester ketiga pun tak nampak sgt mcm kawan saya

Sy 18 minggu baru nampak baby bump. Org lain perot dah besar da 😂

Sy dah 16 mgu pn masih blum nampak.. 😌 was2 juga tpi cuba utk positif

saya ..7 bulan baru perut nampak ..kalau tak nampak mcm lemak je

8 minggu tu terlalu awal ..kena 3-4 bulan baru nampak perut

sy dh 8 weeks ada nampak cikit je tak bnyak.