barang baby

salam, nk tye pendapat mcm beli pampers NB ni kena beli byk ke..atau beli size s terus? dan baju baby newborn nk beli bpe helai? atau lebih baik beli size 0-3 , 3-6 ?

24 Balas

Waalaikumussalam, pampers newborn ni beli 1 atau 2 pek je dulu. Tak perlu banyak. Sebab kalau baby tu besar, kadang2 boleh terus pakai pampers saiz S. Baju pulak better beli 1-2 helai je saiz NB. Selebihnya terus beli yg saiz 0-3 months dan 0-6 months