Upt samar²

Salam nk tnye sye bru je abz period 3 hari cmto boleh terjadi ke pregnant sbb sje² je test upt then naik 2 line tpi 1 samar

5 Balas

Try cek lagi 2w . Kalau masih samar , try laa g scan . Saya mcm tu jgak . Period mcm biasa , saja cek upt . Nak kepastian saya pegi scan , tahu² dah 6w .. Now saya dah 22w 😅 rezeki

2y ago

In shaa allah .. saya doakan awak akan merasa jd seorg ibu jugak nanti taw 💖

klau bru hbis priod ..bukan pregnant awk .. sbb wktu sbur hari ke 12 kiraan awal priod..klau lewat priod dlam 15hari bleh check..bru habis priod tu mmg tk jd hehe

sy plak sepanjang nak subur tu try upt pun naik 2line samar2 jelas.tgh naik hormon😅 sis cuba cek 2 3hari lg klu makin pekat tu pregnant la tu

2y ago

ohhh.,,semoga kita sama² ad rezeki utk dpt kn zuriat ye terima kasih

Klau naik dua Line maknanya sis positif..

2y ago

tpi klau bru abz period pon boleh sngkut jugk ya.,,sbb opk pon negativ

ke bukan darah haid tu

2y ago

x psti lh sbb drh nye kluar 6 hari mcm haid jugk