Ingin bertanya

Korang nk tnye upt ny accurated x ye.,,sbb sye dh delay period 2 hari tpi test upt 1 line ja.,suggestion upt yg ok n sng detect???

Ingin bertanya
5 Balas

tggu seminggu dua baru buat lg guna biasa dlu if naik samar2 tggu lama sikit dia akan pekat lepas pekat double line cuba guna clear blue

ada doktor puan kata, dlm byk2 jenama yg paling baik dan tepat skali, clearblue, cuma tu lah mahal sikit 20+ gitu harga.

2y ago

ok awk terima kasih

ganguan hormon atau kandungn masih awal, jadi hormon hsg blum dpt detect.Ambik urrine lps bgun tdur pagi..

masa lewat period 3 hari, sy check pn negative.. lepas 10 hari lewat baru naik positive..

2y ago

To laa sye pon rasa cmto jugk.,semoga ad rezeki lahh kali nyy aminn 🤲

accurate. sye pki yg nii.

2y ago

Baik awak