test upt

Ibu2 smua sy nk tnye..lmbt period brpe hri Bru blh test upt.??

5 Balas

4hr before period dh blh cek https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Sis cuba je.. Sy lewat period sehari negatif msuk ke dua hari je test line samar2. Moga ada rezeki mummys semua

Saya lewat seminggu dah buat test tp negative. Bila tunggu lewat 2 minggu baru positive

Digalakkn dua minggu. Tp klu dh x sabar, test saja bila2.

up tp u sis. .cek ja bila² masa ..