Normal ke??

Hai ibu²?? ? Sy nk tnye skit ? last period sy bln 4, so sy try lah buat UPT dan naik 2line cuma line positif tu lom terang sangat.. lepas 2mnggu test UPT, sy cek di klinik swasta utk scan, dan hasil nye positif pregnant.. tp yg buat sy keliru doktr sah kn sy pregnant baru seminggu lebih lom cukup 2minggu dan die sruh sy tnggu lg 2minggu utk repeat scan.. normal ke?? Atau sy kene try cek di klinik lain jgk ye?? ???

1 Balas

Normal. sama dgn sy. Pernah scan tp xnmpk apa2. Then minggu ke6 scan, alhamdulillah, baru la nampak.