Keliru

Salam, nk tnye.. Haid sy dh lewat 5 hr.., tp bila check 1 line sahaja.., knp ye.. X pernah pn jd mcm ni sblum ni.., tnda2 mengandung pn x de.., mntk tlg mommy semua..

10 Balas

saya pon mcm tu jugak sis sblom pregnant...piriod stop sebulan lebih..cek upt negatif...bulan dpan nyee..lewat lg 3 hari...kebetulan sepupu bagi untuk cek kesuburan...cek mlm tu..pekat..tnye dy..klau pregnant boleh detect ke x..dy kata klau pregnant pekat dua2 line...esok beli upt kt farmsi..test petang...2 line..tp kabur lg...

saya pernah 6bulan tak dtg period.. setahun 2 kali je period.. lama juga ttc dgn suami.. 4 tahun.. moga ada berita gembira untuk awk dan suami 😊

Gangguan hormon.. saya banyak kali go thru this, akhirnya dah malas berharap kalau lewat hanya seminggu... at least 3minggu baru try upt..

Saya dulu pun macam Tu sis...lewat 3 Bulan...doc kata hormone

Kdg2 hormon kita sis, sy juga jenis haid tak regular.

Gangguan hormon sis.. Saya pernah lewat sebulan

Kalau harap pregnant,check selepas 10 hari..

tunggu dlm seminggu..cek blik

hormon tu sis

Mybe hormon