nk tnye

Sy bru buat HCG test. Tp knp klua 1 line je. ?? Sblm ni sy dh check kt klinik dsahkan positive ad yg x kena ke?? Blh tgok tak. Kantung sy tu agak2 dh brp mnggu ye

nk tnye
13 Balas

Bila hari pertama last period ?? Brp minggu dh pregnant ni ? Tak puasnya hati kalau result scan macam ni xjelas better awk pegi scan klinik lain pulak...normal hcg kita memang akan menurun diantara 8w-12w semakin besar kandungan semakin menurun hcg tp awk xperlu risau sekiranya dh nmpk baby & heartbeat tapi dlm kes awk ni sy sarankan pegi scan klinik lain dulu kalau dh nampak semuanya xperlu risau dh dan paling penting xperlu check upt lagi sbb sy pon ada pnglmn mcm awk dan sekarang semuanya baik2 shj hrp dpt membantu awk sedikit sbanyak😊

4y ago

Ok takpe kalau xingt nnti dokter akan ikot dari first scan awk tp skrg ni result scan tu pon xjelas so better scan lg dkt klinik lain thru vagina....n upt tu better la beli yg lain dkt watson pon ok

Cuba guna upt lain. Kdg2 ada certain upt x dpt detect kalau masih early pregnancy. Kalau blh, try clearblue digital, lebih tepat & siap bgtau berapa week pregnant

Cuba pi scan dekat klinik lain. Selalu bila scan ada tulis berapa minggu anggaran.

Saya pn sama... Bln lps g cek kat klinik positif... Smlm wat upt negatif pula...

Awak je yang tahu dah pregnant berapa lama. Dia kan ikut tarikh last period 😑

4y ago

Dh tu ktrg mane laa tahu.. Xkan nk main teka teki kot..

Sekarang berapa week? Dah confirm nampak heart beat and janin ke belum?

4y ago

Saje nk tgok mmm😶

macam problem je dkt upt. cuba try beli yg lain selalin cassete ni.

Mungkin upt tu rosak kot sis. Cuba dgn upt lain

Sy rsa hcg awk ni dah trikh luput kot..

Upt dh expired 😊