Gastrik...

Stress sbb 2 kali dlm 2 bln kena gastrik.. ni pn dh 5 hr msh dok sakit.. sshnya nk baik bila kena gastrik.. hr ni br leh nk berak.. kentut.. tp perut still meragam sakit.. keras gila.. doctor pn habaq bila gastrik time preggy mmg lmbt nk baik.. seksanya.. nk keja pn x blh.. ada tips tak klu dh kena mcm ni

1 Balas

Kerapkan makan, jangan biar perut kosong. Boleh makan buah-buahan, kurma, kismis, buah tiin sebagai kudapan.