Lewat Period

Sy da lewat period 13hari.. Kalau ikut kitaran haid normal sy antara 30hari hingga 41hari sy akn period tp smpai hari ni kitaran haid sy sudah 43hari.. Masa kitaran haid yg ke 40hari sy ada check upt test tp cuma 1 line saja.. Confirm xmngandung.. Tp sy confius sbb sy jarang2 xdtg period trlalu lama mcm ni.. Sy pn blum check doktor lg.. Sy bru brkahwin dlm 2bulan stgh.. Ada x sape2 yg ada pngalamn mcm ni?

2 Balas

Haritu mira delay period 56hari sis. Beria checn upt sekali -ve daaa.. Tapi syukur Alhamdulilah last week period datang seminggu tu darah merah ketul2.. Nanti cuba try upt lagi.. Mungkin hormon tak stabil pun boleh jadi.. Sebab mira pun period regular juga..

4y ago

Ye ke.. Nnt tggu lewat sket lg.. Bru check upt.. Klu -ve jgk & xdtg period lg kena jmpe doctor la.. Huhu.. Mntak2 xde pape.. Tq ya sis

Maybe sebab perubahan hormon.. Sy time baru kawen pown cam tu gak.. Kkdng smpai lewat sebulan.. Tp x pregnant pown

4y ago

Aamiin.. Tq sis.. 😊