angin teruk

salam.. nk tnya ad x mommies dlm ni yg angin kuat? sy pregnant 24w.. teruk sgat angin.. asyik sendawa n perut jd kembung rasa nk meletup je perut ni😖 nk tnya klu kite bertungku dekat kaki n belakang boleh x ye? sbb biasa klu angin sbelum2 ni klau bertungku lega.. tp ni pregnant x berani nk bertgku..

10 Balas

suami saya urut hari2, sampai dengan dia sedawa..tapi jangan sentuh bahagian perut n pingang,tempat lain semua urut..betis,tapak kaki, tapak tangan, lengan, bahu, kepala...itu je dapat melegakan angin yg teruk time saya pregnant