dada berat + angin

assalam. kat sini siapa mcm saya , tak muntah. klu muntah pon jarang skli . tp hari2 badan ni rasa berangin. mual2 je tp x muntah. dada jd sakit klu lmbt mkn. lps mkn pon sama. lps tu sendawa je . angin je manjang . buat rasa x selesa langsung . nk mkn pon kkdg rasa x lalu tp klu x makan lg berangin je bdn . bdn jd sesakit. siapa mcm saya ? cmne korg atasi masalah angin ni ?

1 Balas

Sy dulu prgnnt pun asyik angin je. Tp sbb husband rajin urut n sapu minyak so ok la sikit

4y ago

Sy mkn je ape nk mkn tp mmg standby minyak angin la utk sapu kt tengkuk bila rasa angin. Mlm kang husband wajib sapu minyak kt betis n tapak kaki