Angin yg xselesa

Hye, kandungan saya 11weeks+. Saya nak tnya sape2 yg saya mcm saya skrg? Dr weeks 5-skrg Rasa angin dlm perut .kdg2 bloated, kdg2 rasa mcm perut memulas .. asyik kentut n sendawa😄. Nk kentut pun perut msti mcm memulas..xreti nk described mcm mana.. time nk tdo msti perut rasa x selesa.. ni dpnggil heartburn ke? Sbb kalau makan pedas je msti perut jd mcm ni😔.tp scan alhamdulillah baby sht n aktif. Ada yg pengalaman mcm ni? Boleh tau x smpai weeks brpe ye.. kdg rasa xselesa sgt2.. tq ye..jgn kecam.. skdr ingin tahu.. #1stbaby #1st_pregnacy #ttc2years5month #ummitobe

1 Balas

sy pun sma sis ,,asal mlm aj rasa xselesa |kembung perut mcm mudah stg masuk angin....sy 13minggu...tu kena sedia myk angin tiap2 mlm..

3y ago

haah sis.. saya awl kehamilan mmg xselesa perut..alhamdulillah, skrg da lepas 1st trmstr.. da nak masuk 25mggu da.. da krg heartburn..hehe