Berat Badan Kurang

Salam.. Nk tnya ad sapa2 tahu x macam mna nk naik kan berat bdn smsa awl khmilan nie. Skrg sy 44kg je dan bru msk 11week and ad morning sickness lg.. Mkn xblh byk. Kalau trlebih mkn muntah.. Susu pn sy xblh mnum akn muntah blik. Ada cadangan apa2 x utk naik kan brat bdn.. Tq?

2 Balas

Sama mcm sy dlu...1st trimester berat trun kpd 39kg sbb muntah teruk..nurse kta kna kerap mkn wlaupn xleh mkn byk dlm satu masa..

Biaselh tu mse awl khmln ssh skit nk naik brt bdn..