morning sickness teruk

bole siapa2 share kt sni ape tips nk kurangkn keterukan morning sickness, sy mkn muntah,mnum muntah....lps tu pning...xtw nk mkn ape...semua ny telan nk xnk je...lps tu muntah teruk...smpai g hospital kne bg ubat muntah...mkn masam pn xley...manis pn apetah lg...

2 Balas

kne try and error.. x semua org sama.. lain org lain alahan.. lain bby pn lain ragam ibu.. kadang mknn tu ok, lama2 mknn tu plak punca muntah.. 😅

sme sy.. mkn sbb nk hilangkn sakit perut je.. dah xlalu nk mkn apa2.. mkn pagi muntah balik.. smpai ke ptg xlalu nk mkn lg..