Berat badan tak Naik static dah nak masuk 5 bulan

Berat tak Naik dah 19 weeks 4 Hari... Hye sis sorry nk tye Ada sapa2 berat tak naik langsung tak? Sy dah 3 kali TCA clinic berat static 58kg X naik2 risau pulak sblum pregnant berat sy 60kg start je pregnant turun jdi 58kg smpai skrg....skrg Dr tgh monitor berat bdn....mkn semua ok cuma muntah tu ad lgi...ad yg sama ke...? Tak tahu dh nk mkn apa lgi#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #1stimemom

2 Balas

saya pnh dr awal smpai trimester kedua brt tiap2 bulan 1kg lbh trun.. now dh msk trimester ktiga brt makin naik 1kg mcmto

3y ago

saya blh mkn laksa bhnsup maggie buah2 time tu.. mkn tp kluar jgk tp xbnyk sgt blh la msk drpda nasi...

sama... saya berat turun 2kg tk naik naik

3y ago

saya dh 21 weeks.