result upt

salam nk tanya mommies2 semua, result upt bila dah lama test dia tk accurate ke? atau result tetap sama ja? sbb sy ada cek naik double line . lepas seminggu sy cek upt baru dia naik 1 line sj.. mohon pencerahan ? sy cek waktu pagi2

4 Balas

sis chck pd wktu bila ea?? sebaiknya chck pd awl pg selepas bgun pg..means guna air kencing yg pertm bila kita bgun pd wktu pg..tu lebih afdhal..or another way... better sis jumpe doc tuk chck..

bacaan 5 minit pertama saja valid. nak test pukul brapa pun takda masalah, bila pregnant 24hour hormon hcg ada dlm badan.

Valid baca dalam masa 5 minit je. Lebih dari tu dah x valid

Valid dlm 5minit shja