demam

Salam. Nak tnya ibu2 hamil yang demam tapi mkn ubat still demam tak baik cuma suhu tak lebih dr 38.5 berbahaya tak kalau lebih 3 hari.

10 Balas

Sebaik Nye cpt, jumpe dokter mintak nasihat dr beliau , bahaya sebenarnya ibu mengandung demam, Sy 19week skli tetiba mcm nk knee panas dalam, cpt2 Sy bnyk kn minum air, pastu cri air kelapa muda minum, alhmdulilah suhu bdn sy ok demam pun Tak jadi, g lah klinik jgn tggu dh 3hari demam Bru nk g klinik..#kalau boleh ibu mengandung elak kn makan pil2,melainkan pil vitamin