Demam trimester 3

Sepanjang pregnant ni sy tak pernah demam , skrg dh 28w baru demam . Bahaya tak ibu2 ? Ada tips tk utk kurangkan demam tanpa mkn ubat .. tq #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Balas

sy baru baik demam. demam time mngndung ni risiko. kene g kk atau klinik. mntk dokter check. sy dokter bg ubat alhamdulillah demam da beransur baik. cumanye hb drop

2y ago

alhamdulillah semoga cepat sembuh ya .. terima kasih atas nasihatnya sis

pg klinik. doctor bgi ubt nnti utk mkn. demam masa pregnant high risk utk dpt sawan.

2y ago

baik terima kasih atas nasihatnya sis ☺️