?

Salam nak tnya.. Ada petua tak untuk turun kan kuning baby

31 Balas

Sy menyusu dgn kerap alhamdulilah baby turun kuning Selama seminggu ja..

banyakkan bagi bayi minum susu ibu. direct breastfeeding. tu yg terbaik.

Banykkn bagi baby susu badan. Supaya baby berak. Kuning akan kurang.

Kte letak madu kt lelangit baby.. alhamdulillah,trun kuning

4y ago

Bole je sis...tpi jangan bnyak sngat..beri kan kepada bayi madu ni..ada la sunnah nabi kita..tdak sala pun kita islam amal kan sunnah nabi..tpi bukan nya kita bgi bayi kita mkan smpai sebotol...cukup setitik..selawat..dan baca 3qul..semua sakit tu dri allah..dan pergi kerna izin allah juga

Bgi susu bdn kerp. Gerk baby slalu untk mysu

sis makan sengkuan cina.. Sy pn dpt petua dri fb.

5y ago

Tula.. Sy ade baca dkat fb ckp sengkuan cina tu elok trunkan kuning baby.. Spe2 yg pregnant 7m ke atas elok amalkan

terima kasih sebab bagi info .

Banyakkan menyusu kan baby

Mandi air kelapa kuning

bagi susu karihome sis