Kuning

Hi mommy, boleh share tak petua nak hilang kan kuning baby? ?

13 Balas

Jangan makan halia,bawang putih,blackpepper,sebabnya boleh naikkan kuning tu & after anak dh habis kuning baru lah boleh makan pe semua 😊

anak saya semua lama kena kuning.. dekat 1 bulan baru kuning hilang.. doktor pun taktau punca.. saya tak makan jamu.. sebab saya darah O kut..

Boleh try set hooneymommy ramai dah berjaya turunkan kuning baby.. Just bath n balm.. Boleh wassap saya 0142218928

Bagi baby minum susu karihome dari farmasi. Kalau nak fully brestfeeding pun okay. Tapi jangan amalkan jamu dulu.

Cuba susu karihome dekat farmasi. Anak saya sdminggu dah hilang kuning. Lepastu sis bf la balik sepenuhnya😊

Org tua cakap bagi minum susu kambing yang fresh tu or jemur dekat bawah matahari..

petua orang dulu2. mandikan dengan air rebusan daun kucai.

cuba ibu makan buah kurma then breastfeed kan baby☺

Susu ibu sahaja. Kena keep on feeding.

Kerapkan bagi susu, biar baby berak kerap