Salam.... Nk tnya la apa petua tuk hilangkan baby kuning ya... Baby baru lahir seminggu...

2 Balas

Kerapkan menyusu badan 2jam sekali & kejut kalau bby tydo sebab bby Kuning memang kuat tydo.Macam Saya aritu masa Ari ke3 berpantang Saya ikhtiar makan anggur hitam tapi xbanyak niat makan buat ubat untuk Kuning anak alhamdulillah bby turun Kuningny walaupun sikit tapi jangan risau Kuning bby nie normal sis

cuba bilas akhir mandikan baby dengan air rebusan belimbing buluh atau kucai. amal setiap pg dan ptg.