spotting

Salam nak tanya..normal ke ada spotting coklat pada minggu ke 10 pregnant. Selalunya berlarutan sampai brapa hari ya? anyone ada pengalaman x?

4 Balas

Hi sis, monitor dulu spotting nya. Kalau sehari je spotting, inshaallah tkda pape. Tapi, kalau rasa curios perhaps boleh refer doktor.

Kalau was2 terus ke hospital. Sy 10w ada spotting yg sikit sangat masa maghrib, lepas isyak terus turun darah merah.

Spotting tuk brpe elok😞 sy pn spotting coklt before ggur.. better ke klinikkk cpt2 if blarutan

Monitor bleeding tu.. klu ada rasa sakit.. tiap kali kencing ada kluar. Kena p hsptl...