Spotting coklat

Hi sis sekalian,mau tanya siapa yg ada pengalaman spotting dekat2 date period ya.. brapa lama lepas tu bila cek result da positive?

2 Balas

sy. sehari sebelum period (period selalu tak fixed tarikh tp yg ni ikut bulan lepas punya) ada bersama. esok pg keluar spotting. sy ingat period lah. so pakai pad mcm biasa & tak solat. tp sekali tu je keluar sy pun mcm oh awal2 period kot kdg mmg mcmni. sy tunggu 24j masih kering, esoknya sy mandi wajib & solat mcm biasa. lusa sy tergerak nk cek upt & naik 2 line terang. bila kira dari last period dah 5w.

1y ago

Haah, spotting sy pun mcm tu, dekat2 period.. tp stompok ja mcm tu..pun asyik2 fikir oh ni da nak period ni, tp da 5 hari x dtg period lagi ..so da mcm happy sikit sbb harapan tuk hamil tu mcm da ada.. tp tggu smggu bru cek balik.. thanks for ur reply sis.. tahniah 🥰 n jaga diri ya🤍doakan sya ada rezeki juga ya sis

Sy pernah spotting masa date period, dlm 3 hari. Lepastu ttbe dah stop, pelik jugak sbb xpernah period keluar mcmtu. Hari ke-4 tu sje check dah positif tapi samar2 sgt. Tapi benda ni tak sama setiap org..boleh jd cepat/lmbat detect.

1y ago

Haah tu lah, ada yg ckp mcm tu kan.. lmbt detect klu ada spotting ni.. so sya fikir positive mcm tu.. lusa bru cek balik. Smoga sya pun ada rezeki mcm sis juga🥰tahniah n jaga diri ya🤍