Darah Keluar Time Trimester Pertama

Salam, nak tanya saya pregnant baru 10week, tapi ada keluar cecair color coklat baru 2-3hari ni & hari ni pulak keluar darah tapi tak banyak pada miss v. Ada masalah apa2 ke? Tu tanda keguguran ke? Saya baru lepas buat buku pink pagi tadi, semuanya okay.. Tadi scan dr just nampak kantung shaja, baby tak nmpak lagi. Risau saya kalau ada apa2 terjadi.. Sbb tertiba ptng ni dh kluar darah ?.

13 Balas

doa yg baik2 je sis. tggu lagi 2mggu insha allah nmpk la tu.