Keluar darah time awal kehamilan,

Assalamualaikum admin&ibu..saya nak tnya😓😓..Saya hamil baru 5minggu,buku pink pun belum buka lagi...tapi magrib tadi masa saya nak buang air kecil,ada darah yg keluar..wrna hitam coklat mcm tu..persoalan sy,adakah sya keguguran??😭😭dan kalau saya keguguran,apa perlu saya buat??kena pergi hospital ke??rsa sakit setakat ni tak ada..darah pun keluar time tadi je.. Tolong bagi pencerahan,,saya takut😫

2 Balas

ambil gambar, pergi klinik tnjuk dktr. nanti dia explain dkt awk

Da p klink ke? Doktr kata apa? Nak tahu juga